Όρτσα έντυπο δρόμου Τεύχος #01

Το παρόν τεύχος αφιερώνεται στους/ις  δισεκατομμύρια σκλάβους/ες, προλετάριους/ες και ιθαγενείς που πέθαναν αγωνιζόμενοι στο κατ’ εφημισμόν Νέο Κόσμο. Σε μια περίοδο που οι επαναστατικές συγκρούσεις παγκοσμίως μειοψηφούν,  το Κεφάλαιο ανασυντάσσει, τα αποθεματικά του ταμεία οξύνοντας την φτώχεια την ανέχεια και τον εκτοπισμό αμάχων.

Τη στιγμή που τα «πρωτοκοσμικά» κράτη σπεύδουν να συμβάλουν στον  σύγχρονο ολοκληρωτισμό, εμείς επιλέξαμε να ασχοληθούμε σε αυτό το τεύχος  με έναν μεγάλο παίχτη της παγκόσμιας σκακιέρας, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ασχοληθήκαμε κυρίως με τον  «Νέο Κόσμο» επειδή κρίναμε ότι τόσο τα τελευταία  γεγονότα έχουν ύψιστη σημασία για το άμεσο μέλλον  των πολιτικών και γεωγραφικών εξελίξεων, όσο και οτι τα παλιότερα μπορούν να γίνουν φάρος για την κριτική ανασκόπηση και κατανόηση της σύγχρονης ιστορίας.

Το έντυπο που κρατάτε στα χέρια σας δεν έχει καμία σχέση με εμπορευματική αξία, μοιράζεται ελεύθερα  στο δρόμο,χέρι με χέρι, σε στέκια και καταλήψεις  χωρίς αντίτιμο. Δεν είναι γραμμένο από αυθεντίες παρά από μια χούφτα ανθρώπων που διεκδικεί  το αυτονόητο· το σπάσιμο κάθε λογής αλυσίδας  που στέκεται εμπόδιο στην κοινωνική απελευθέρωση.

Μοιράστε το ανεύθυνα.

Για κατέβασμα σε pdf και απευθείας ανάγνωση

About the Author: azadi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

css.php