Κατηγορίες
Ταυτότητα

Ταυτότητα

Είμαστε άτομα που έχουμε συναντηθεί στους κοινωνικούς-ταξικούς αγώνες.  Κρίναμε σκόπιμο να συλλογικοποιήσουμε τις αντιστάσεις μας και μετά από διαδικασίες πολιτικής συγκρότησης, σχηματίσαμε τη συλλογικότητα Azadî.

Επιθυμούμε να δράσουμε προωθητικά-συμπληρωματικά στο τοπικό και στο ευρύτερο κίνημα, μακριά από παθογένειες, ελιτισμούς και ατομικισμούς. Να επηρεάσουμε και να επηρεαστούμε, στοχεύοντας στη σύνδεση των αγώνων.

Δεν θα μπορούσαμε παρά να λειτουργούμε με βάση τις αξίες της ελεύθερης κοινωνίας για την οποία παλεύουμε.  Η ισοτιμία, η αλληλεγγύη, η αυτοοργάνωση, ο αντιρατσισμός/αντιφασισμός, ο αντισεξισμός, ο διεθνισμός, είναι οι βασικοί πυλώνες της συλλογικότητας. Μέσω των οριζόντιων αντι-ιεραρχικών διαδικασιών, προωθούμε τον κοινωνικό ταξικό πόλεμο και το ευρύτερο συμφέρον των καταπιεσμένων.

Εχθρευόμαστε κάθε εξουσία, την έννοια της ιδιοκτησίας και τις δομημένες ανταγωνιστικές κοινωνικές σχέσεις. Ονειρευόμαστε και ραδιουργούμε για ένα κόσμο λεύτερο, χωρίς καμιά μορφή εξουσίας, χωρίς τάξεις, εκεί που η αλληλεγγύη, η  ισότητα και η συντροφικότητα δεν θα είναι προτάγματα, αλλά θα είναι αυτονόητα και θα εφαρμόζονται στην πράξη.

Για την επαναστατική προοπτική

Για την ολική καταστροφή κράτους και κεφαλαίου

Για τον Κομμουνισμό και την Αναρχία

Μπροσούρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *